Orijinalini görmek için tıklayınız :
5.Haftanın Konuğu DJ_Re5pect ile Röportaj
[Only Registered Users Can See Links]
Evet 1 haftalık aradan sonra haftalık ropörtajlarımıza kaldığımız yerden tekrar devam ediyoruz.
Bu haftaki konuğum Forumumuzun ne iyi modlarından biri DJ_Re5pect yani Mustafa biz ona kısaca Musti diyoruz =))
Musti bak çikolata şelalemi aldım geldim uzun bir sohbet olacağı için kimsenin canı sıklılmasın diye düşündüm :P
İnşAllah beğenirsin çikoları =)
Umarım zevkli bir sohbet olur senin için.Ben aklımdaki sorularımı sıralıyorum ve mikrofonu arkadaşlarıma bırakıyorum =)
Şimdiden kolay gelsin kardeşim:tongue:
1)Kısaca kendinden bize bahseder misin?
2)Gerçekleşmesini istediğin bir hayalin var mı?
3)Masalca ile nasıl tanıştığını bize anlatır mısın?
4)Hobilerin ve fobilerinden bahseder misiniz?
5)Hangi takımı tutuyorusun ve Takımının senin için anlamı nedir?
6)Masalcayı nasıl buluyorsun sence eksikleri varmı ya da olmasını istediğin etkinlikler varmı?
7)Arkadaşlarına seni sorsak nasıl tanımlarlar?
8)Hayata bakış açın nasıldır?
10)Bir insanı sevmek için kaç nedenin olması gerekir?
11)Zor durumda yalan söyler misin?
12)Şu aralar seni mutlu eden kişi kim?
13)Bir ilişkide nelere önem verirsin?
14)Sevgiline hiç şarkı söyledin mi? =)
15)Söyledigin şarkının adı nedir?
16)Aile kavramı senin için ne anlam taşır?
17)Sevdin kişi için yaşadığın yerden vazgeçer misin onun yanında yaşamak ister misin?
18)Hayatta vazgeçemediğin şeyler nedir?
19)Ne iş yapıyorsun?
20)İş hayatınından memnun musunuz?
21)Nickinin anlamı nedir ?
22)Sorularım zormuydu =)))
eftinin iç sesi ; çenem düştü gibime geliyor :P :tongue:
buyurun arkadaşlar mikrofon sizde lütfen konuğuma zor sorular sormayın :k015:
[~EFSANE~]
03-20-2010, 16:39
walla ablasi bize bişey bırakmamışsın ahiret sorusu gibi sorular sormuşsun musticiğime
ilk önce hg musti
bi soru da benden
aşkın tanımını anlamanı istiyecek senden ama bi cümleyle degil sadece
Oyy oyy oyy işte beklediğim an ve konukk :puah:
Öncelikle efti ablacım haftanın konuğu için teşekkürler :) Mustafaya şimdiden bu hafta için Allah kolaylık versin diyoruuummm ve sorularıma geçiyorum :happy:
1) Olmazsa olmaz dediğiniz 3 insan kimlerdir ?
2)Çocukları severmisin ?
3)Kokoreç sever misin ? Hayırsa veya hiç yemediysen neden ?
4)Türkiye hangı paralel-merıdyenler arasındadır?:biggrin:
5)Bana yamuk çokgensel bölge alanının formulünü yazarmısın?:biggrin:
6)Gözler kalbin aynası derler sen birisinin gözlerine bakınca kalbini görüyor musun?
7)Eros sana bir ok atsa, ilk kimi görüpte aşık olmak isterdin :biggrin:
8)Zümrüdü anka yakana yapışıp uçursaydı seni hangi diyara gitmek isterdin?:biggrin:
9)İçinden çıkamadığın zor bir durum olsa, ilk kime danışırsın?
10)Çok sevdiğin birine hediye aldın.Arkadaşın hediye paketini açınca kırılmış olduğunu gördü.Sen mi değiştirirsin?Değiştirmesi için arkadaşına aldığın yeri mi söylersin?
11)Şuan Türkiye de Özel Yetkilerle donatılmış bir Savcı olsaydın ; sorgulayacağın ilk 3 kişi kim olurdu ?
12)Yükseklikten korkarmısın ?
13)Sabır sabır yaaa sabır belkide akıllanır parçası kime gitsin?:biggrin:
14)Soyu tükenmekte olan bir hayvan, soyu tükenmekte olan bir bitkiyle besleniyorsa ne yapmalı? :rolleyes:
15)Sana sorulmasını istemediğin bir soruyu söyle bize:whistling:
16)Forumdaki üyelere bi şarkı armağan edermisin ?
Efti ablam çok zor sorular sormayın konuğuma demiş o yüzden sorularım şimdilik bu kadar sana kolay gelsin ama gene gelicem :happy0062::happy0062:
aa olurmu abi daha sorucaktım aklımda bisürü şey vardıda size ayıp olmasın diye sormadım :mf_popcorn:
hahahahah papatyacım süpersin çok az sormuşsun maşAllahhhh ama soruları sorunca birşeyi unutmuşsun canım senin röportaj atdaya gitmiş ilerleyen zamanlarda seni yeniden alıcam o koltuğa ona göre sor sorularını :biggrinn:
Abla yaaa bu şimdimi söylenirrrr :))) Olmaz ablam bee nasılsa herkez bana soru sordu cevaplarıda verdim okundu bi daha gerek yok bence yeni kurbanlarla ayy pardon konuklarla güzel olur ablam :)))
hohohohooh . d .d :D
mustafacim hoşgelmişin kardeşim (:
papatyamla en çok beklediğimiz konuk :D
şimdi.D: sana kıyak geçecem :D en fazla 2 soru :D kıyamayız sana (:
hayatimda olmazsa olmaz dediğin 3 şey .d
sevgilini kıskanır baskı uyygularmısın ?
en çok kimi ararsin (:
sevdiğin bi şiir yada söz?
bi adaya düştün sadece 2 şeye ihtiyacın var ne dilersin (:
umut ya da umutsuzluk sence varmidir?
hayatı 1 cümleyle anlat.
takma adın nedir;?
karşından çıtır bi kız gelior yanında sevgilin bar gözucuylada olsa bakarmısın (:
sence haftaya konuk kim olmalı ??
sevdiğibn renk ?
kullandığın parfüm (:
sarı rengi sana ne ifade eder .;?
eskiden en esvdiğin ders neydi ?
unutmakmı unutulmakmı ?
konuk olarak şuan benim hakkımda bu sorularım yüzünden ne şekil düşünüyorsun (:
ay inanmiyom naptiniz kizlar ne kadar az soru sormussunuz:))
neyse ben soru sormucam o kadar cok soru varki benim sorular zaten sorulmustr benc evaplari bekliyom kolay gelsin musti kardesim:)
neyse ben soru sormucam o kadar cok soru varki benim sorular zaten sorulmustr benc evaplari bekliyom kolay gelsin musti kardesim:)
ayNen benDe deniziM...musTi haDi bakaLım göreLim seni....:tongue:
BeYaZ0RKiDe
03-20-2010, 21:42
ayyyy ne yapmışsınız siz efti yasemin pınar korktu gözüm sizden soru sormamışsınız bombalamışsınız resmen :) beni bu koltuğa layık görmezseniz sevinecem :))):tongue:
cero seni 1 ay oturtmayi düsünüyorduk biz:))
BeYaZ0RKiDe
03-20-2010, 21:45
yok ya ben bunları gördükten sonra hakkımı devrettim başkasına:)
veda*vakti
03-20-2010, 21:47
bende sormayam musti cevaplarını merakla bekliom:biggrin::biggrin::biggrin:
durun bende size eşlik ediyim :dance:
ayyyyyy naptınızzzz kızlarrrrrrrrrr ya konuğum korkup kaçarsa naparım ben :eek::eek::eek::eek:
insan bukadar soru sıralarmı hiç hele reddi hele papatyaaaaaa inanmıyorummm sizeeeee :eek::eek::eek::eek:
mustide yok ortalarda:eek::eek:
Cerenimi korkutmayın yaa aaaaa ne ayıp :caven:
Papatyacım onlar silinmiş ama okuyan var okumayan var canım :48:
ayyyy ne yapmışsınız siz efti yasemin pınar korktu gözüm sizden soru sormamışsınız bombalamışsınız resmen :) beni bu koltuğa layık görmezseniz sevinecem :))):tongue:
oLurmu ablam ben seni 4 gözle bekliyorum sen bi gel hele D: sana soru sorcam amaa öle böle değil:D
BeYaZ0RKiDe
03-20-2010, 21:53
beni beklemeyin 1 hafta tatildeyim:)
her tatilin bir sonu var elbet canımcım =)))
efticik senide tekrardan alsak koltuğaD: D: özledik senide yani :D
reddiiiiiiiiiiiiii daha sen varsın ayruca bisürü kişi var o koltuğa oturmayan :Avocat06:
reddiiiiiiiiiiiiii daha sen varsın ayruca bisürü kişi var o koltuğa oturmayan :Avocat06:
benden önce çok ablam abim var :D büyüklere saygı çerçevesinde :D
daha rahatım yani :D
BeYaZ0RKiDe
03-20-2010, 22:17
7. hafta konuğu reddi sıramı ona veriyorum :)
panik yapmayın kızlar haftayı bekleyin :48:
Dj_Re5pect
03-21-2010, 01:41
Ablacım sıcak çikolatan, hazırlıkların ve soruların için teşekkür ederim. Hepsinin cevabını vermeye başlamadan önce Deniz ablamdan bi ricam var. Abla benim yıllık iznim var mı? Şuan kullabilirmiyim. :)))
Ya arkadaşlar Pınar ve Yasemin(Reddi) uyuzları naptınız yaa... ooyyyyy ooyyyy oyyyy oy
Dj_Re5pect
03-21-2010, 02:49
1)Kısaca kendinden bize bahseder misin?
Ben bu sorunun cevaplarında sürekli saçmalıyorum. Beni tanıyan arkadaşlarım beni tanımlamaları iyi olur diye düşünüyorum. Tek tanımım kendini övmeyi sevmeyen biriyim.
2)Gerçekleşmesini istediğin bir hayalin var mı?
Hayalleri olmayan insan yaşayamaz. Her insanın bir hayali, ümidi, hayattan beklentileri vardır. Benim ise; hayırlısıyla askerden dönüp, kendi dalımda bir işe girip, birde Rabbimin hayırlı bir kısmetiyle güzel bir yuva kurmayı ümid ediyorum.
3)Masalca ile nasıl tanıştığını bize anlatır mısın?
Kendi radyomda dj lik yaparken tema sıkıntım vardı. Bir gece tema aramaya koyuldum ve sabaha karşı masalcaya rastladım. Birbirinden harika temalar vardı. Bir tema istemiştim. Olcay abi ilgilenmişti. Sonradan ogün içerisinde masalcada Ceren ablamın radyodaki yayınına katıldım. O yayın ve yayında bulunan veya sonradan gelen arkadaşlarımın(abilerimin, ablalarımın) konuşmaları beni masalcadan kopamaz hale getirdi. Herkese çok teşekkür ederim.
4)Hobilerin ve fobilerinden bahseder misiniz?
Hobi: Müzik, internet ve radyo...
Fobi: Karanlık, yüzme,yükseklik...
Fobilerim Pınar arkadaşımızın işine yarayacaktır... :))
5)Hangi takımı tutuyorusun ve Takımının senin için anlamı nedir?
Galatasaraylıyım. Ama fanatik değilim.
6)Masalcayı nasıl buluyorsun sence eksikleri varmı ya da olmasını istediğin etkinlikler varmı?
Sanırım bu sorunuz genel olaraktı. Yönetim açısından bir eksiklik göremiyorum. Yönetimdeki herkez deneyimli ve iyi insanlardan oluşuyor. Genel olarak, bir eksiklik olduğu anda kendiliğinden karşımıza çıkacaktır. Şuan için hiçbir eksiklik göremiyorum.
7)Arkadaşlarına seni sorsak nasıl tanımlarlar?
Herkesin iyi yada kötü yanları vardır. Bu sorunun cevabını masalcadaki arkadaşlarıma devrediyorum...
8)Hayata bakış açın nasıldır?
Hayat tüm zorluklarına rağmen güzel bence yaşamaya değer.
10)Bir insanı sevmek için kaç nedenin olması gerekir?
Önce dürüstlük, sonrada karşı taraftan gelen saygı ve sevgi. Başka hiçbir neden aramam insanları sevmek için...
11)Zor durumda yalan söyler misin?
Yalan yılan gibidir. Ufak yalanlarla başlar, sonrası alışkanlık haline gelir, yalan söyledikçe büyür, uzar gider. Altından kalkılamaz bir hal alır. O yüzden yalandan nefret ederim..
12)Şu aralar seni mutlu eden kişi kim?
Kişi demeyelim bence herkese ayıp olur. Masalca ailesindeki herkes...
13)Bir ilişkide nelere önem verirsin?
Güven, saygı, sevgi, sadakat, dürüstlük....
14)Sevgiline hiç şarkı söyledin mi? =)
Düğünde denkgeldiğinde evet söyledim. Aksi taktirde söylemedim... :))
15)Söyledigin şarkının adı nedir?
Sensiz yaşıyorum sanma (Dursun Aktürk) :))
16)Aile kavramı senin için ne anlam taşır?
Ailem birtanedir. Dünyadaki en büyük değerlerimdir.
17)Sevdin kişi için yaşadığın yerden vazgeçer misin onun yanında yaşamak ister misin?
Bunu hakedecek biriyse tabikide neden olmasın...
18)Hayatta vazgeçemediğin şeyler nedir?
Napolyon gibi; Müzik, Müzik, Müzik... :))
19)Ne iş yapıyorsun?
Müzisyenim.
20)İş hayatınından memnun musunuz?
Malesef... Memnun değilim...
21)Nickinin anlamı nedir ?
respect: İngilizce sözcük olup, Türkçe karşılığı saygıdır.
Bildiğim kadarıyla Hindistan'da selamlaşma tarzıdır...
22)Sorularım zormuydu =)))
Biraz zordu ablacım. Teşekkür ederim tekrardan. Umarım beklenilen cevapları vermişimdir...
eftinin iç sesi ; çenem düştü gibime geliyor :P :tongue:
Estağfurullah ablacım... Olur mu öyle şey. Beni asıl meraklandıran Pınar ve Yasemin (Reddi) arkadaşlarımızın soruları.. :)))
Dj_Re5pect
03-21-2010, 02:53
;461644']walla ablasi bize bişey bırakmamışsın ahiret sorusu gibi sorular sormuşsun musticiğime
ilk önce hg musti
bi soru da benden
aşkın tanımını anlamanı istiyecek senden ama bi cümleyle degil sadece
Hoşbuldum abim sağolasın...
Aşk bence yaşanılacak doğru insanla birlikteysen yaşamaya değerdir. Anlatılmaz yaşanılır abim :))
Dj_Re5pect
03-21-2010, 03:28
Oyy oyy oyy işte beklediğim an ve konukk :puah:
Öncelikle efti ablacım haftanın konuğu için teşekkürler :) Mustafaya şimdiden bu hafta için Allah kolaylık versin diyoruuummm ve sorularıma geçiyorum :happy:
1) Olmazsa olmaz dediğiniz 3 insan kimlerdir ?
Bu soruyu insanlar olarak çevireyim... Sorunun cevabı: Annem, abilerim, babam...
2)Çocukları severmisin ?
Evet severim. Heleki 0-5 yaş arası çok tatlı oluyorlar.
3)Kokoreç sever misin ? Hayırsa veya hiç yemediysen neden ?
Evet severim. Ve rahatsızlığımdan önce çok yerdim. Temizlenme açısından güvendiğim yerlerden seve seve yiyordum. Hatta iyileştikten sonra ilk yapacağım şey kokoreç satan kişiyi rehin almak olacak... :))
4)Türkiye hangı paralel-merıdyenler arasındadır?:biggrin:
Bundan sonraki her sorunda cevaplarımdan önce bu yazıyı okuyacaksın ve başlıyorr....
Yuhhhh uyuzz!....
Kendimi bir anda coğrafya dersinde sandım. Ne bu soru ya... :)) Hem sana neden lazımki enlem ve boylamlar :)) Ne yapıcan doğruyu söyle...
5)Bana yamuk çokgensel bölge alanının formulünü yazarmısın?:biggrin:
Yuhhhh uyuzz!....
Yamuk çokgensel bölge alanının formulünü bilemem ama yamuka bir örnek gösterebilirim.. :))
6)Gözler kalbin aynası derler sen birisinin gözlerine bakınca kalbini görüyor musun?
Yuhhhh uyuzz!....
Gözler kalbin aynası uyuzum doğru ama bundan sonra baktığım kişi morgözlü olacak bundan eminim...
7)Eros sana bir ok atsa, ilk kimi görüpte aşık olmak isterdin :biggrin:
Yuhhhh uyuzz!....
Erosla aranda nasıl bir diyalog var... Mümkünse senin olmadığın bir yerde atsın o oku... uyuzzz...
8)Zümrüdü anka yakana yapışıp uçursaydı seni hangi diyara gitmek isterdin?:biggrin:
Yuhhhh uyuzz!....
Senin olmadığın heryere...
9)İçinden çıkamadığın zor bir durum olsa, ilk kime danışırsın?
Kendi öz abime şuan malesef yanımda değil, onun haricinde yanında çalıştığım abim dediğim Şükrü abime...
10)Çok sevdiğin birine hediye aldın.Arkadaşın hediye paketini açınca kırılmış olduğunu gördü.Sen mi değiştirirsin?Değiştirmesi için arkadaşına aldığın yeri mi söylersin?
Yuhhhh uyuzz!....
Hediyeyi senin kafana vuracağım için kırılmış olabilir... :))
11)Şuan Türkiye de Özel Yetkilerle donatılmış bir Savcı olsaydın ; sorgulayacağın ilk 3 kişi kim olurdu ?
Yuhhhh uyuzz!....
Şundan eminim: Seni sorgulamaz direk Bakırköye sevkini isterdim... :))
12)Yükseklikten korkarmısın ?
Evet korkarım. Bu korkum 5 sene önce Termik santralinde staja başlarken staj yetkililerimizle metrelerce yüksek olan bacalara merdivenle çıkarken oluştu. Bir dahada yüksek yerlere çıkamadım...
13)Sabır sabır yaaa sabır belkide akıllanır parçası kime gitsin?:biggrin:
Yuhhhh uyuzz!....
Bu sorunun cevabını herkes çok iyi biliyor ki sana armağanımdır... Hep birlikte söylüyoruz arkadaşlar... :))) İyi dinlemeler Uyuzum... :))
14)Soyu tükenmekte olan bir hayvan, soyu tükenmekte olan bir bitkiyle besleniyorsa ne yapmalı? :rolleyes:
Yuhhhh uyuzz!.... Diyorum başka da bişey demiyorum.... :))
15)Sana sorulmasını istemediğin bir soruyu söyle bize:whistling:
Yuhhhh uyuzz!....
Yok valla yok. Yeminle diyorum ki yok :))
16)Forumdaki üyelere bi şarkı armağan edermisin ?
Sana şarkımı yukarıda armağan etmiştim. Sen onu dinle :))
Diğer arkadaşlarıma Ayna - Arkadaş şarkısını armağan ediyorum...
Efti ablam çok zor sorular sormayın konuğuma demiş o yüzden sorularım şimdilik bu kadar sana kolay gelsin ama gene gelicem :happy0062::happy0062:
Gelmeee Gelmeeeeee Gelmeeeeee...... Yav rüyalarımda kabusum oldun. Radyoda Uyuzum, forumda da başbelam... :)))
Dj_Re5pect
03-21-2010, 03:49
aa olurmu abi daha sorucaktım aklımda bisürü şey vardıda size ayıp olmasın diye sormadım :mf_popcorn:
Bunada şükür... :)) Yine ucuz kurtulmuşum hehehe :))
hahahahah papatyacım süpersin çok az sormuşsun maşAllahhhh ama soruları sorunca birşeyi unutmuşsun canım senin röportaj atdaya gitmiş ilerleyen zamanlarda seni yeniden alıcam o koltuğa ona göre sor sorularını :biggrinn:
Ablacım dört gözle bekliyor olacağım.... :)))
Abla yaaa bu şimdimi söylenirrrr :))) Olmaz ablam bee nasılsa herkez bana soru sordu cevaplarıda verdim okundu bi daha gerek yok bence yeni kurbanlarla ayy pardon konuklarla güzel olur ablam :)))
Yok yok kabul etmiyorum tekrar haftanın konuğu olacak pınarrr lülülülülülülü :))
ayNen benDe deniziM...musTi haDi bakaLım göreLim seni....:tongue:
bende sormayam musti cevaplarını merakla bekliom:biggrin::biggrin::biggrin:
Teşekkür ederim... Gerçekten çok teşekkür ederim :)))
Dimi abla hiç mi düşünmüyorlar ben gibi masum, kendinden başka birine zarar vermeyen birini offf off :tongue: Bu arada Seni de oturtacaklar o koltuğa ablacım. Kaçış yok... :)) O kadar saklandım ben bile kaçamadım :)))
efticik senide tekrardan alsak koltuğaD: D: özledik senide yani :D
Evet evet evet katılıyorum Yasemin'e seni de bekliyoruz ablacım... :))
Dj_Re5pect
03-21-2010, 04:11
hohohohooh . d .d :D
mustafacim hoşgelmişin kardeşim (:
Hoşbuldum başımın belaları... :))
papatyamla en çok beklediğimiz konuk :D
Ondan hiç kuşkum yoktu saten :))
şimdi.D: sana kıyak geçecem :D en fazla 2 soru :D kıyamayız sana (:
Hay Allah razı olsun senden daha az sormuşun :))
hayatimda olmazsa olmaz dediğin 3 şey .d
Sanırım buna benzer bir soru sorulmuştu. O yüzden pas geçiyorum...
sevgilini kıskanır baskı uyygularmısın ?
Evet kıskanırım... Ve evet uygularım ama çok kıskanırsam...
en çok kimi ararsin (:
Kontörsüzlük başa bela arayamıyorum kimseyi... :))
sevdiğin bi şiir yada söz?
(¯`•.»ﮓęŋšíź Ģêςêŋ ĢŭŋŁêяíŋ ҜaŹa ﻱı ¥øҝ bê ﮓę√ģĩLî«.•´¯)
bi adaya düştün sadece 2 şeye ihtiyacın var ne dilersin (:
Sen ve Pınar'dan uzaktaysa dileyecek hiçbişey yokki :)))
umut ya da umutsuzluk sence varmidir?
umut açıklamıştım aslında. İnsan hayattan beklentisi olmadan yaşayamaz diye. Umutsuzluk çaresizliktir. Ve çaresiz kalmakta bile bir umut vardır...
hayatı 1 cümleyle anlat.
yaşamayı seviyorum...
takma adın nedir;?
Muddi
karşından çıtır bi kız gelior yanında sevgilin bar gözucuylada olsa bakarmısın (:
Erkek ruhu işte. Gözucunu bilmem ama bakarım... :))
sence haftaya konuk kim olmalı ??
Pınar veya Ceren abla
sevdiğibn renk ?
Siyah - Kırmızı
kullandığın parfüm (:
Markasından tam olarak emin değilim. Head yazıyor üzerinde :))
sarı rengi sana ne ifade eder .;?
sarı renginin anlamını bilmiyorum. Benim için herhangi bir renkten farksızdır. Çünkü pek sevmem...
eskiden en esvdiğin ders neydi ?
Osmanlı tarihi
unutmakmı unutulmakmı ?
İkiside tercihlerim arasında değildir.
konuk olarak şuan benim hakkımda bu sorularım yüzünden ne şekil düşünüyorsun (:
Pınar bir, sen iki gözükmeyin gözüme... :)))
teşekkürler teşekkürler (:
bitti sanma :D akşama kadar hem ders çalışıp hem sana soru hazırlaycam bekle D:
Dj_Re5pect
03-21-2010, 08:21
teşekkürler teşekkürler (:
bitti sanma :D akşama kadar hem ders çalışıp hem sana soru hazırlaycam bekle D:
Yaaa tamam ben kaçıyorum bir hafta ortalıklarda yokum :)) Pınar ve Yasemin'den kurtuluşum yok sanırım benim :))
Yaaa tamam ben kaçıyorum bir hafta ortalıklarda yokum :)) Pınar ve Yasemin'den kurtuluşum yok sanırım benim :))
kaçmak çözüm değil :D papatyam nirlerde ya :D
Geldim reddim geldim ehh başlangıç sorularımızı sorduk demi reddicim şimdi ana sorularda sıra :) sen hazırla bende hazır zaten mustafanın gidişatına göre sorarız artık ne dersin ? :)))
BeYaZ0RKiDe
03-21-2010, 13:35
kızlar çok yüklenmeyin matematik coğrafya oldu olacak azda genel kültür serpin araya he:))
Dj_Re5pect
03-21-2010, 16:49
Ben o koltukta fazla oturmadım mı :)) Artık kalkayım yavv :))
kalkmadan yakalıyım seni
mail facebook ve bilgisayar şifrelerin neler?
:)))
Dj_Re5pect
03-21-2010, 17:03
kalkmadan yakalıyım seni
mail facebook ve bilgisayar şifrelerin neler?
:)))
:puah::puah::puah::puah: abiiii :))))
[~EFSANE~]
03-21-2010, 17:43
Tesekkürler musti
Geldim reddim geldim ehh başlangıç sorularımızı sorduk demi reddicim şimdi ana sorularda sıra :) sen hazırla bende hazır zaten mustafanın gidişatına göre sorarız artık ne dersin ? :)))
tabiki (: sen soralım artık dediğin an yazacam bende sorularımı D:
bi fzik bi biyoloji bi edebiyat soruları hazrlamışım offf :D :D
Ablacım sıcak çikolatan, hazırlıkların ve soruların için teşekkür ederim. Hepsinin cevabını vermeye başlamadan önce Deniz ablamdan bi ricam var. Abla benim yıllık iznim var mı? Şuan kullabilirmiyim. :)))
Ya arkadaşlar Pınar ve Yasemin(Reddi) uyuzları naptınız yaa... ooyyyyy ooyyyy oyyyy oy
Afiyet olsun Musti elimden geldiği kadar iyi hizmet etmek istedim ayrıca sorularıda sıraladım reddi ve papatyaya kalmasın diye ama maşallahları var soru potansiyellerine hayran kaldım =))
Ama üzülme sen onlarada sıra gelecek bırak yazabildikleri kadar yazsınlar ;)
Cevpalarından dolayı çok teşekkür ederim Dilerim umutların, hedeflerin hayırlı bir şekilde gerçekleşir...
dip not 1: benim koltuğa oturma gibi bir düşüncem yok önümüzdeki 15 hafta için konuk listem hazır ilgililere duyurulur:48:
dip not 2 : reddiiiii ve papatyaaaaaaa konuğumu korkutup kaçırırsanız efti işkencesi görüceksiniz haberiniz olsun :48:
dip not 2 : reddiiiii ve papatyaaaaaaa konuğumu korkutup kaçırırsanız efti işkencesi görüceksiniz haberiniz olsun :48:
Abla ama yaaa öyle deme biz bu konuk için reddiyle beraber çok hazırlandık o yüzden bırakta tadını çıkaralım :caven: :))
Söz soruları yavaş yavaş korkutmadan sorucaz önce reddi sonra ben kaçırmayız meraklanma ablam :))
bide hazırlık yaptınız yani =)))
e tamam korkutmadan yapın ozaman :P
Dj_Re5pect
03-21-2010, 22:59
Yaa erkekliğin yüzde 90'ı kaçmak olduğunu biliyorum ama yine kaçamıyorum :))) Tamam sorularınızı bekliyorum uyuzlarrrrrr... :))
Dj_Re5pect
03-21-2010, 23:06
Afiyet olsun Musti elimden geldiği kadar iyi hizmet etmek istedim ayrıca sorularıda sıraladım reddi ve papatyaya kalmasın diye ama maşallahları var soru potansiyellerine hayran kaldım =))
Teşekkür ederim ablacım herşey için... Evet bende şaşırdım en azından çabuk kurtulurum diye ümid etmiştim. Ancak kaçma gibi bir şansımda yok!... :))
Ama üzülme sen onlarada sıra gelecek bırak yazabildikleri kadar yazsınlar ;)
Sabırsızlıkla bekliyor olacağım ablacım... :))
Cevpalarından dolayı çok teşekkür ederim Dilerim umutların, hedeflerin hayırlı bir şekilde gerçekleşir...
Amin ablacım inşallah Rabbimin izniyle gerçekleşir.
dip not 1: benim koltuğa oturma gibi bir düşüncem yok önümüzdeki 15 hafta için konuk listem hazır ilgililere duyurulur:48:
Ablam sen bencede konuk olma.. :)) Bu uyuzlar bana bu kadar çok soru sordularsa senin konuk olduğun haftayı düşünemiyorum... :))
Abla bu işkence kararından vazgeçme... :)) Bu uyuzlar beni çok korkutuyor :))
BeYaZ0RKiDe
03-21-2010, 23:13
eftim 15 tane konuğun varmı gerçekten 15. sıra benim :):puah::puah:
şimdiii (: paptya başlıyorum ben cnım haberin olsun (:
matemtik yazılısı öncesi az korkutaym D: :D
söle bakalım konuk çayı kaç şekerli içiyon (:
sevdiğin bir dizi ya da kanal (:
dondurmayı neyli seviyosun (:
fotoğraf çektirirken giyeceğin sevdiğin kazağın rengi :D
nişanlın evlenirken kilonuz ve boyunuz aynı diye gelinliğin nasıl göründüpğünü öğrenmek istiyor D: gelinliği giyermisin cnm dese naparsın (:
dişin fırçalarmısın ?
yolun ortasında düşsenn ve kalabalık bir ortam naparsın (:
sınava girdin yanındaki çalışkan bi öğrenci kaç soru alırsın (:
süle bakayim çocuğun olsa adini pinar veya yasemin koryarmısın?
hangi reklamda oynamak istersin (:
4+5 kaçtır (:
a b c d farklı 4 tam sayı (:
4.(a.a + b.b + c.c+d.d) - (a+b+c+d).(a+b+c+d)
sonuç kaçtır (:
logaritması alınmış 100 ne olur (:
sarı ile mavi karışsa hangi renk olur (:
su kaç derecede kaynar (:
kız arkadaşını istemeye gittiniz kaynamış suyu üzerine döktü naparsın (:
bugün ayın kaçı (:
ygs sınavı ne zman (:
ahhh sorular özel imhalat (:
Ayy sorgu meleğim sorularına bayıldım harikasın canım :)))
Sorulara cevap gelsin bende sorucam hazırrr :)))
BeYaZ0RKiDe
03-22-2010, 14:43
haha kızlar ne yapıyorsunuz musti kardeşime öyle çin işkencesi hafif kaldı hayır düşünüyorum birde mustiye bunu yapan bana neler yapmaz ben iyice korktum :)) çevrim dışıyım aradığınız kişeye ulaşılamıyor:puah::puah::puah:
haha kızlar ne yapıyorsunuz musti kardeşime öyle çin işkencesi hafif kaldı hayır düşünüyorum birde mustiye bunu yapan bana neler yapmaz ben iyice korktum :)) çevrim dışıyım aradığınız kişeye ulaşılamıyor:puah::puah::puah:
Ablam daha durr hafta yeni başladı biz bu anı boşunamı bekledik keyfini çıkartmak lazım demii :))
Ehh senide bu koltukta görmekten büyük bir zevk duyucaz ablacım :)))
Dj_Re5pect
03-22-2010, 17:26
Uyuzzlarrrrr........ Kaçmıyorum karşınızdayımm..
Dj_Re5pect
03-22-2010, 18:52
şimdiii (: paptya başlıyorum ben cnım haberin olsun (:
matemtik yazılısı öncesi az korkutaym D: :D
başlıyoruz!! :))
söle bakalım konuk çayı kaç şekerli içiyon (:
Kütüğüne mi geçirecen :))) 3 küp şekerli içerim büyük bardakda...
sevdiğin bir dizi ya da kanal (:
dizi izlemem. Dolayısıyla kanallarda pek alakam yoktur...
dondurmayı neyli seviyosun (:
dondurma pek yemiyorum ama vanilla ve çikolatalı olsa hayır demem :))
fotoğraf çektirirken giyeceğin sevdiğin kazağın rengi :D
pek kazak giymem. Daha çok gömlek tercihimdir.
nişanlın evlenirken kilonuz ve boyunuz aynı diye gelinliğin nasıl göründüpğünü öğrenmek istiyor D: gelinliği giyermisin cnm dese naparsın (:
Yuh artık... :)) Seni çağırırım :)))
dişin fırçalarmısın ?
Kesin bunlar benim hakkımda bişeyler planlıyor... yoksa bu kadar soru sormazlar :))) Evet fırçalarım...
yolun ortasında düşsenn ve kalabalık bir ortam naparsın (:
:290jh1::290jh1::290jh1:intihar etmek istiyorum :))
sınava girdin yanındaki çalışkan bi öğrenci kaç soru alırsın (:
Bi keresinde hiç unutmam. Birinin Sınav kağıdını almıştım :))) Ama o kadar kötü bir durumki yine kalmıştım :))
süle bakayim çocuğun olsa adini pinar veya yasemin koryarmısın?
Asla..... Aman aman Allah korusun... :))
hangi reklamda oynamak istersin (:
Hayatım bir reklam gibi... O yeterli bana :))
4+5 kaçtır (:
hahaha uyuzz :)) (9) :))
a b c d farklı 4 tam sayı (:
4.(a.a + b.b + c.c+d.d) - (a+b+c+d).(a+b+c+d)
sonuç kaçtır (:
Ne o matematik sınavınmı var :)) Git kendin çalış banane... :))
logaritması alınmış 100 ne olur (:
:))) uyuzz yaa
sarı ile mavi karışsa hangi renk olur (:
yeşilll :))) offffff :290jh1::290jh1:
su kaç derecede kaynar (:
İçinde sende olacaksan oldukça yüksek derecede suyu kaynatırım :))
kız arkadaşını istemeye gittiniz kaynamış suyu üzerine döktü naparsın (:
Hemen annemleri alır koşa koşa geri giderim... Şimdiden o suyu döken ilerde neler yapmazki :))
bugün ayın kaçı (:
22 si uyuzzz :290jh1::290jh1:
ygs sınavı ne zman (:
Banane yaa :)))
ahhh sorular özel imhalat (:
kesinlikle eminim uyuzz şeyy
heh sorularıma verdiğin cevaplar için tşkr ederim (:
daha çok soru sormayı iserdim ama artık süresini bilemedğim dünler boyunca bilgisayarım kalkıyor.
iyi sorular ve cevaplar (:
Dj_Re5pect
03-23-2010, 03:43
Üzüldüm yaaa.. Ne oldu?? :(( Gı sen kal yine soru sor :))
inanmıyorum bugün çok sakin burası Musti soru yağmurundan kurtuldun galiba :tongue:
bu arada ben dün cevap yazmıştım cevabım nereye uçmuş :k015:
Dj_Re5pect
03-25-2010, 01:53
inanmıyorum bugün çok sakin burası Musti soru yağmurundan kurtuldun galiba :tongue:
bu arada ben dün cevap yazmıştım cevabım nereye uçmuş :k015:
Açıkcası cevabını bende görmedim abla :))) Evet bugün çok sakinleşti maşallah diyelimde bozulmasın :))
bence ruh var sitede bir gördüğümü bir daha göremiyorum zaten :15ef9:
Bu arada reddi gelmiş geçmiş olsun kardeşim :tongue:
mustafa (: kardeşcağızcığımm (: özlemişsindir benim sorucuklarımı (:
başlıyorum bak (:
istanbulun fethi ??
sevr antlaşmasının gecikme nedenleri
Ankara ant. sonuçları (:
ahahahahahh (:
şaka ya :D
ne zaman kalkıyosun (: ceren ablayıda bi görsek (:
:puah::puah:çılgınsınııızzz sizz:))) üşenmedim vala okudum hepsini.zevkli bir röportaj olmus..tebrikler kolay gelsin Mustafa:))
Dj_Re5pect
03-26-2010, 15:24
bence ruh var sitede bir gördüğümü bir daha göremiyorum zaten :15ef9:
Bu arada reddi gelmiş geçmiş olsun kardeşim :tongue:
Teşekkür ederim ablacım. Ne güzel kurtuldum diyodum ama gelmiş başımın belası hehehe :))
Dj_Re5pect
03-26-2010, 15:30
:puah::puah:çılgınsınııızzz sizz:))) üşenmedim vala okudum hepsini.zevkli bir röportaj olmus..tebrikler kolay gelsin Mustafa:))
Abla görüyorsun işte başbelalarımdan neler çektiğimi... :))) Teşekkür ederim ablacım ama az kaldı kurtuluyorum bu uyuzlardan :))
Dj_Re5pect
03-26-2010, 16:06
mustafa (: kardeşcağızcığımm (: özlemişsindir benim sorucuklarımı (:
Hosgeldin uyuzcuk :))
başlıyorum bak (:
heheheh :))
istanbulun fethi ??
Anlaşıldı yarın Tarihten sınavın var senin hehehe :))
sevr antlaşmasının gecikme nedenleri
Hiç unutmam ahh ahhhh o zaman gözümün önünde hala evet ben neden olmuştum.. :))
Ankara ant. sonuçları (:
Senin gibi bir uyuzun benimle tanışması ve senin gibi bir uyuzum olması :)))
ahahahahahh (:
hahaha :)))
şaka ya :D
Biliyorum yaa sen bu cevapları yazma sınavında kalırsın hee :))
ne zaman kalkıyosun (: ceren ablayıda bi görsek (:
Bir izin verseler şuan kalkacam :)) Ayaklarım uyuştu otura otura :))
Evet yaa benden sonraki kurban pardon yaa misafire vereyim sıramı artık :))
Geldim geldim geldim :)))
Başlıyoruumm :)
Mustafa annenin, babanın, abilerinin, amcanın, teyzenin, yiyenlerinin, anneannenin, babaannenin, dedenin, eniştenin, halanın, adı? :biggrin:
Ayağın Bi Boruya Zincirli ve Kör Bi Testere Var ...
Kurtulmaya mı Çalışırsın Yoksa ölümü mü Beklersin ? :devil:
Mudanya Mütarekesinin kaç madde olduğunu, kaç yılında imzalandığını, en önemli maddesını ve içeriğinin ne olduğunu açıklarmısın? :puah:
Beni asla sinirlendiremez dedigin birileri varmı ?
Hiç papatyayı birisinin sevgisini ölçmek için kopardın mı ? :flowers:
Var olan sonuca daha kısa yolmu bulmak var olan yollardan farklı sonuçmu çıkarmak...?
Akvaryumun içinde balık mı olmak akvaryumun dışında balığımı izlemek..?:secret:
Ordunun dereleri yukarı akarsa n'oolur? :choral2cj:
Görünmez olsan ne yapardın..? :dayak:
Kendin olmasaydın kim olurdun?
Şu an ki ruh halin ne?
Herşeyin mükemmel olduğu sakin bir hayat mı..??
Yoksa süprizlerle dolu bir hayat mı..??
Neden..??
Hayatta hıc pısmanlıgın oldumu ?
Sorulduğunda cevap vermeyeceğin bir soru varmı ?
Arkadaş muhabbetlerinde en sevmedğin konular nelerdir ?
Hayatında 'iyiki yapmışım' dediğin şey nedir ?
Yter bu kadar soru diyomusun mustafa yoksa alıştım ben bu kadar soru bana yetmezmi diyosun ?
Dj_Re5pect
03-27-2010, 13:45
Geldim geldim geldim :)))
Başlıyoruumm :)
buyrun efenim :))
Mustafa annenin, babanın, abilerinin, amcanın, teyzenin, yiyenlerinin, anneannenin, babaannenin, dedenin, eniştenin, halanın, adı? :biggrin:
Pınar nüfus cüzdanımıda gönderimmi evlenme dairesinde işine yarar :))))
Ayağın Bi Boruya Zincirli ve Kör Bi Testere Var ...
Kurtulmaya mı Çalışırsın Yoksa ölümü mü Beklersin ? :devil:
Seni oraya ben bağlayacam uyuzum :)
Mudanya Mütarekesinin kaç madde olduğunu, kaç yılında imzalandığını, en önemli maddesını ve içeriğinin ne olduğunu açıklarmısın? :puah:
offff yaaaa bu ne uyuzz :)))
Beni asla sinirlendiremez dedigin birileri varmı ?
Malesef yok :))
Hiç papatyayı birisinin sevgisini ölçmek için kopardın mı ? :flowers:
Aslında güzel bir fikir... Dur ben deneyeyim :))
Var olan sonuca daha kısa yolmu bulmak var olan yollardan farklı sonuçmu çıkarmak...?
Ney anlamadım :)))
Akvaryumun içinde balık mı olmak akvaryumun dışında balığımı izlemek..?:secret:
Balık olmak vardı. Hafızaları çok kısa. Seni unuturdum işte :))
Ordunun dereleri yukarı akarsa n'oolur? :choral2cj:
Seni o derede boğmak vardı ahhh ahhh :)))
Görünmez olsan ne yapardın..? :dayak:
Sürekli senden saklanırdım :)))
Kendin olmasaydın kim olurdun?
Bilmem hiç düşünmedim :))
Şu an ki ruh halin ne?
Karışık :)
Herşeyin mükemmel olduğu sakin bir hayat mı..??
Yoksa süprizlerle dolu bir hayat mı..??
Neden..??
Hayatta hiçbir kimse ve hiçbirşey mükemmel değildir. O yüzden sakinlik te yoktur... Hayatın kendisi süprizlerle dolu değilmi???
Hayatta hıc pısmanlıgın oldumu ?
Pişman olacağım birşey yapmadım çok şükür...
Sorulduğunda cevap vermeyeceğin bir soru varmı ?
Senin bu soruların :))
Arkadaş muhabbetlerinde en sevmedğin konular nelerdir ?
Bilmemki???
Hayatında 'iyiki yapmışım' dediğin şey nedir ?
Yaptığım herşey!...
Yter bu kadar soru diyomusun mustafa yoksa alıştım ben bu kadar soru bana yetmezmi diyosun ?
Yok yok yeter be artık kalkayım ben koltuktan :))
Cevaplar için teşekkürler mustafa çok kaçamak cevap vermişsin ama neyseeee ve peki :))) diyorum sorularım bu kadardı bana ve sorularıma Katlandığın için seni tebrik ediyorum darısı ceren ablamın başına insallah :)
Dj_Re5pect
03-27-2010, 14:19
Allah bitti mi yani heyttt Ceren abla çal oyun havası oynayacam kutlamam gerek bunu :)))
Ben teşekkür ederim Pınarrrrr lülülülülülülü :))
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.1